Tid för nytt pass

Jag berättade för Systeryster igår att jag inte fått någon tid för att skaffa pass. Och jag hade kollat igen igår på morgonen. Mitt på dagen messar syrran och vill ha min mejladress. Hon hade hittat en tid! Så nu har jag en tid bokad för nytt pass! Tjohooooo! Systrar, en sån himla bra grej! Och jag har sån tur som fått just den bästa syrran oxå! ❤

Igår på morgonen så fixade jag frisyren lite, drog på mig en BH och presentabla kläder. Annars kan jag ju se ut lite hur som helst när jag jobbar hemma… Planen var att jag skulle gå upp och hämta mina antidepp på apoteket på lunchen, nämligen.

Rätt var det är så ringer det på dörren. Va, vem kommer, mitt på dagen? Och utan att ha ringt på porttelefonen?? Utanför står en hantverkare. Just ja! Det skulle ju komma nån och kolla ventilationen i våra lägenheter, och det hade de informerat om i god tid. Men jag hade helt glömt det! Då var jag VÄLDIGT tacksam för att jag var anständig! Eller, naken brukar jag ju inte vara, men jag kan ju se ut som ett åkerspöke mellan varven.

Så kom då lunchrasten. Tror ni jag knatade upp till apoteket? Nää, för då var jag så hungrig och hade helt glömt bort det. Ut på balkongen och satte mig och åt. Och läste, och först när det var bara några minuter kvar av rasten kom jag på att jag ju skulle gått till apoteket. Ja ja…

Så efter jobbet tog jag mig iväg i stället. Nu har jag antidepp hemma och har fyllt på dosetten. Satt på balkongen och pillade med pillren. Lite svalare i alla fall när inte solen låg på. Och senare så var det faktiskt lite svalt så jag gick in. Tog bort hår på benen och sen fixade jag naglarna. Har ett fint ljusblått lack på fingrarna och ett somrigt rött på tårna. Fin till midsommar!

Idag är det grått och inte alls lika varmt. Är det midsommarvädret som kommer nu? Då brukar det ju sällan vara så fint, oavsett hur det är innan och efter. Ja ja, midsommar blir det, vad det än är för väder!

4 reaktioner på ”Tid för nytt pass

  1. Bra! Den här gången hamnade dom i dosetten och inte i disketten. Skönt när det går framåt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s