Med M till landet

Efter jobbet i onsdags stuvade jag och M in oss i min bil och styrde kosan mot torpet. L var redan på plats när vi kom, så vi babblade ett tag innan det var dags att sussa.

Igår åkte M och jag till Västerås för vår årliga shoppingdag. Jag hittade inneskor, som inte är tofflor utan vanliga slip in! 1 klänning, 1 bikini och lite annat smått och gott! Självklart åt vi lunch och fikade på stan oxå. Så mysigt! Jo, jag köpte 2 mjuka och fina BH:ar oxå! Orkade inte prova i affären så väl hemma provade jag. Äääähhh, hoppsan! Det är amningsbh:ar…. Hahahaha!! Ja, ja, skitsamma, de var bekväma så jag behåller dem!

Idag midsommarafton. Och självklart regnar det. Jaha, sillen kommer mest troligt att ätas inomhus!

🇸🇪🌼🇸🇪🌼 glad midsommar 🇸🇪🌼🇸🇪 🌼

4 reaktioner på ”Med M till landet

  1. Jag har gjort ett liknande inköp. Jag köpte en tröja som var så underbart skön och rymlig. Tro fan att den var det, det var en tröja för gravida som hängde fel i butiken. Men, den används än idag. Syns inte att det är det. 😂😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s