Midsommarhelgen

Det var bara på förmiddagen det regnade på midsommarafton. Men vi åt ändå inomhus, för säkerhets skull.

MochLsson hade fixat 4-kamp som alla, från tjejerna till gammelfarmor, kunde vara med på. Så kul!!

Igår var det blandat väder. 1 rejäl skur, men den varade bara en liten stund.

I kanalen är det 21°, så det är så skönt att bada! Jag satt en stund i bikini när solen sken, och då blev det hett. Så det var skönt att hoppa i plurret. Precis innan det brakade loss och vräkte ner så kastade jag mig i och tvättade mig.

Idag är M, MochLsdotter och jag på loppis. Men eftersom de kan gå i ett rum och kolla hur länge som helst så sitter jag ute och bloggar så länge. Jag tycker det är kul att kolla, och jag tror de har hittat några fynd!

2 reaktioner på ”Midsommarhelgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s