Vattna blommor och se på TV

Det första jag gjorde igår var ju att kasta in tvätt i maskinen, sen vattnade jag blommor. Trots att jag vattnat innan jag åkte så var det välbehövligt. 1 av balkongblommorna kan ha torkat ut, får se om det går att vattna liv i den. De var minst sagt ledsen. Och torr….

Idag är det mulet, så jag ska ta hand om packningen, fixa naglar, ta bort hår på benen och fortsätta tvätta.

Igår ringde Faster och undrade hur dags jag ska komma och hämta dem imorgon. Vi ska, tillsammans med pappsen oxå, åka en dagstur till Åland. Och sen ringde jag pappsen och gjorde upp om vilken tid jag ska hämta upp honom. Efter några minuter ringer pappsen tillbaka. -Du sa på torsdag, men du menar väl torsdag nästa vecka? -Ehh, nej pappsen, det är nu nu på torsdag, 1/7. -Oj, då har jag antecknat fel i kalendern, säger han. Tur att vi redde ut det! Kunde ha blivit spännande annars!

Sen kollade jag på Allsång på Skansen. Inte ett program jag ser slaviskt varje vecka, men det är ändå lite mysigt. Sommar, liksom. Och sen blev det några avsnitt av The Code. Mysigt att ligga i soffan och slötitta på TV. Och inte behöva tänka på tiden, utan kunna kolla så sent jag vill. För den här veckan har jag ju SEMESTER!! Väldigt skönt!! Fast så särskilt sent blev det ändå inte, för jag var trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s