Mulet men varmt

Jag packade upp allt igår, och tog ur sängkläderna och fortsatte tvätta. Sen tog jag med epilatorn ut på balkongen och tog bort hår på benen. När jag var hårfri så hämtade jag boken och satt kvar ute och läste. Så skönt! Ingen sol, men varmt ändå.

Så småningom så gick jag in, duschade och tog mig ut. Hämtade ut ett paket i centrum, som jag inte hade en aning om vad det var. Kunde inte minnas att jag skickat efter nåt… Och det hade jag inte heller, det var en gosig filt som var en sommarpresent från jobbet! Tack! Och så köpte jag söndagsbilagorna och satte mig på tunnelbanan och åkte in till stan. Och läste i tidningarna under resan. Gick och kollade lite i affärer och hittade en klänning på rea. Toppen! Sen gick jag till Caliente och där mötte jag Blidö för en middag. Så kul att ses!

Vi drack ett glas vin, åt gott och babblade i några timmar. Vi satt ute och var tacksamma att det inte regnade. Men, nästan så man blev förvånad, till slut blev det faktiskt lite svalt, trots att jag hade kofta på mig. Men då kände vi oss ändå nöjda, så vi bröt upp.

När jag var hemma igen så satte jag mig och kollade på det sista avsnittet av The Code. Och sen började jag kolla på en ny serie, en brittisk som heter Requiem. Verkar bra!

Idag vaknade jag av klockradion redan 6.15. Uj uj, det är tidigt en semesterdag! Men jag ska plocka upp faster och farbror, som bor en liten bit från mig. Sen ska vi hämta upp pappsen i Långtbortistan för vidare färd mot Kapellskär. Vi ska åka en dagstur till Åland tillsammans. Hade hoppats på sol, men här hemma är det i alla fall mulet. Men vi kan ju ha tur att det är bättre väder i skärgården!

2 reaktioner på ”Mulet men varmt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s