Tillbaka till ”verkligheten” och min ängel

Igår var det jobb som gällde, hela dagen. Men det kändes helt okej, snart är jag ju ledig igen. Och jag gillar ju mitt jobb!

Efter jobbet satte jag mig i bilen och åkte iväg till den polisstation där jag bokat tid för att skaffa nytt pass. När jag kom så var det MASSOR av folk utanför. Alltså väääldigt många. Jag undrade vad som hänt. Men det var bara alla som väntade på sin tur. Vet inte om alla var där för att skaffa eller hämta pass, eller om några var där av andra anledningar. Men trots att det stod skyltar inne i lokalen där de bad alla som hämtat nummerlapp att vänta utanför så var det knökfullt även inne.

Jag tog i alla fall min nummerlapp och stod utanför och väntade på att mitt nummer skulle komma upp. Cirka 30 minuter efter min bokade tid blev det min tur. När hon 2 gånger tagit min bild så bad hon att jag skulle ta ur mina örhängen för det fångade så mycket ljus. Va? De är ju en del av mig. För att inte tala om hur knöliga de är att knäppa när man ska sätta i dem igen… Men det var ju så klart bara att ta ur dem. Så 3:e eller om det blev 4:e bilden blev hon nöjd med. Om jag blev det är väl mer tveksamt, men den fick duga.

Sen åkte jag hemåt igen. Var in och handlade lite bara på vägen.

Hemma igen så åt jag och så kollade jag på La Mante, Bönsyrsan, igen. Den var riktigt bra den serien! Sträckkollade på resterande avsnitt, så nu är den avslutad.

När jag låg i soffan och kollade på TV så pillade jag lite med min ängel som jag har i en guldlänk runt halsen. Och plötsligt lossnade den! Den lilla ringen i berlocken hade gått av. Å, nej! Den har jag haft på mig i stort sett varje dag sen jag fick den av Gunvor. Så jag är verkligen ledsen att den inte kan hänga runt min hals längre!

Innan jag gick och la mig igår så la jag kylklampar i sängen en stund. Och så tog jag med mig vetekudden, som legat hela dagen i frysen, och hade i nacken. Men så skönt det var! Tyvärr så håller sig ju inte kylan hela natten, men det var så skönt att somna sval! Tipset att lägga vetekudden i frysen fick jag på Instagram av Ekotipset. Himla smart! Så nu på morgonen har den åkt in i frysen igen.

Idag börjar jag jobba klockan 14 och har alltså haft sovmorgon. Och med tanke på att jag satt och kollade på serien till klockan 1 i natt trodde jag att jag skulle sussa till sent. Men icke! Vaknade av mig själv strax innan 8, och låg och drog mig till 8.30.

Funderar på om jag ska ta och göra lite nytta, eller om jag ska ha lite semestermode och sitta på balkongen och läsa?

4 reaktioner på ”Tillbaka till ”verkligheten” och min ängel

  1. Vilken tur ändå att halsbandet gick sönder hemma. Annars hade du tappat ängeln, men det går säkert att laga. Jag håller tummarna Fint minne av Gunvor. Tack för bra tips i värmen! Ha en fin kväll.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s