Sommar i P1

Igår besvarade jag mejl från våra kunder hela dagen. Och då kom jag på att i stället för att ha radion på så kan jag ju lyssna på sommarpratare! Lyssnade bland annat på Niklas Strömstedt, och jag gillade hans prat! Och Tareq Taylor. Hans prat var verkligen bra! Vilken underbar människa han verkar vara!

Visserligen så tappade jag tråden mellan varven när jag koncentrerade mig på att mejla, men det var trevligt att lyssna på dem medan jag jobbade.

När jag handlade senast så hittade jag små hönökakor. Toppen, ju! Jag blir sugen på hönökaka ibland, men det är ju inte det nyttigaste brödet man kan äta…. Så en mindre variant var ju perfekt!

Vad jag missade var att det var kardemumma i… Jag älskar kardemumma, men jag kan tala om att det var inte så gott i matbröd. Kommer alltså inte att köpa det igen…

Skulle pilla i mina örhängen igen igår men ruttnade. Det ena örhänget är heeelt hopplöst att knäppa! Det är creoler, och ett av dem funkar att knäppa hyffsat lätt. Men det andra tar en evighet att få ihop! Så jag hade inte tålamod! Men så kom jag på att jag har örhängen med änglar, och det kunde ju passa bra nu när min ängel runt halsen inte hänger där. Så i med dem! Funderade på varför jag inte använt dem på jättelänge?

Det kom jag på när jag hade lagt mig… De snor till örsnibben så det gör ont. Suck. Men de får sitta i nu, det hände bara 1 gång i natt ändå.

Började kolla på en ny serie igår, Virgin River. Och den verkar bra! Såg 2 avsnitt och hade kunnat fastna och se fler, men var tvungen att stänga av och gå och lägga mig. Finns på Netflix, om ni vill kolla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s