Slapp och slö

Efter jobbet igår så hade jag tänkt få mat hemkörd. Anita hade gett mig en länk till Wolt så jag skulle få rabatt på första köpet. Perfekt! Så jag klickar på länken, installerar appen och…. De levererar inte till mitt område! Alltså, jag bor inte särskilt långt från Anita, men nähä…

Laddar ner Uber Eats i stället, och gör urtifjurton val och knapptryckningar innan jag lyckas komma in. Ska skriva in en kod som kommer på sms och varje gång säger den att koden är fel. Suck!! Men till slut, vete 17 hur, så är jag inne. Beställer och ska ”bara” betala. Knappar in mina kortuppgifter och får besked att de finns redan, välj annat betalsätt. Eeehhh,Va? Dels har jag ju aldrig beställt mat via Uber Eats innan så hur kan de ha mina kortuppgifter? Men om de nu har det, varför måste jag välja ett annat betalsätt? Till slut har jag inget tålamod kvar och avinstallerar appskrället!!

Vad jag åt till middag? Fil och flingor.

2 reaktioner på ”Slapp och slö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s