Strömavbrott

Igår när jag satt och jobbade så blev plötsligt radion tyst och de båda datorskärmarna helt svarta. Poff, strömavbrott! Jaha ja… Chefen i tjänst visste jag vem det var, men hade ju så klart inte lagt in numret i min mobil, så jag fick ringa via växeln. Talade om att jag tyvärr inte kunde jobba men att jag hör av mig när jag vet mer. Och så la jag in hennes nummer bland kontakter.

Okej, men då kan jag ju äta lunch nu när jag ändå inte kan job… Nej, just det! Kan ju så klart inte laga eller värma mat heller, nej. Så jag fixar med blommorna och sen sätter jag mig och läser. Behöver gå på toa och av gammal vana så klickar jag på lampknappen när jag går in. Och gör om det 2 gånger innan jag kommer på att nä, just det; strömavbrott var det ja!

Efter ett tag hör jag att radion sätter igång igen, så då är alltså strömmen tillbaka. Så in på kontoret och startar upp allt igen. Och meddelar chefen att jag är back in business! Eller snarare att nu tar jag lunch, för det var det som stod på mitt schema precis då faktiskt. Men sen kunde jag jobba på som vanligt igen!

Efter jobbet så satte jag mig ute på balkongen med min bok och vattenmelon. Mums! Sen kollade jag på en hel massa avsnitt av Virgin River så klart innan jag kröp i säng. Och då såg jag att klockradion stod och blinkade efter strömavbrottet. Så jag ställde den igen, och ställde den även på väckning innan jag kröp i säng. Jag hade glömt att lägga vetekudden i frysen på morgonen, så det var varmt i sängen… Av någon anledning, om det var värmen eller bara ändå, så var det svårt att somna. Jag var inte ett dugg trött!

Men till slut så somnade jag ju ändå. Och vaknar på morgonen av ett nedra oljud! Jag hade missat att även radion behövde ställas in på en kanal efter strömavbrottet på dagen. Det bara fräste, på hög volym! Så jag for upp ur sängen! Och när jag försökte ställa in P4 Stockholm så var det helt omöjligt att hitta den kanalen! Till slut gav jag upp, jag får fixa med det senare. Jag hoppas bara att jag kommer ihåg det så jag slipper vakna av samma oljud imorgon igen.

Igår fick jag ett sms att mitt pass finns att hämta ut nu! Och jag hade bett att få det till stationen i centrum (de hade utlämning av pass, men man kunde inte ansöka där) så på lunchen idag ska jag knata upp och hämta det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s