Hej då, balkongblommorna!

Efter jobbet igår så knatade jag ut på balkongen och hade med en sopsäck. Tömde ut balkonglådan i den, och slängde alla blommorna. De var hel- eller halvdöda så nu gav jag upp om dem. Skönt! Men tomt… Det är ju väldigt mycket finare med växter och blommor på balkongen. Men nästa år ska jag fasiken göra som jag gjorde för några år sen, då jag hade gröna växter mest. De håller hela säsongen!

Sen satte jag mig framför TV:n med fötterna i en balja kallt vatten. Så skönt!!! I vattnet hade jag även lite såpa, och efter en stund så filade jag fötterna. Och sen fick de rejält med smörj, och på med strumpor. Just den biten med strumpor hade jag gärna sluppit, men annars hade jag kladdat ner överallt. Efter ett tag kunde jag i alla fall ta av strumporna och nu har jag bäbisfötter. Lena och mjuka! Som alltid inför semester så vill jag fixa fötterna!

Och sen var det dags att ta tag i behåringen på benen igen. Det är ju färre, men det tar ändå sin tid. Och inte minst tar det tid att pilla fram alla de som växer ut precis under huden! Men nu är jag hårfri på benen. Tog även ett svep i ansiktet så att skägget är borta!

Sen var jag klar för dagen, och bara slökollade på TV resten av kvällen. Inget minnesvärt dock… Vill inte börja på nån ny serie nu heller.

Idag börjar jag jobba 15.30 så jag ska gå ner i källaren och hämta resväskan och packa. För det är sista dagen innan 5 veckors semester börjar!!! 🙂

4 reaktioner på ”Hej då, balkongblommorna!

  1. Åååh här är du ju👏 Minns att du skrev en så rar peppande kommentar inne hos mig på min gamla blogg rakapuckar för tusen år sen. Minns att du lagade mat åt M.G när hennes fine I blev ängel och att du åt middag med Mona. Du beskar Palm och organiserade hyllan i hallen och va så rar mot pappa din och umgicks med en pojke som du tog hand om lite ibland sen umgicks du massor med kollegan som hade först en tös sen kom ett barn till. Du hade så snygg bikinikropp och dina vänner och du hade Såå fina band. Åsså dina spretiga övervintrade pelargonier.. Sen dina syskonbarn och du va så fina me. Tyckte verkligen så mkt om din trevliga mysiga blogg men glömde bort vad den hette, Har funderat i flera år och sen nu nyss tjong dök namnet upp👏 Vill bara tacka för att du skrev så snällt där och då. Tror jag skickat förfrågan till dig inne på instagram. Där heter jag/vi brommasystrarna. Ha en magisk start på semestern du med fina brickan där det stod fina o dom Rosa dollar store muggarna som jag också hade köpt typ veckan innan dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s