Underbara dagar

Igår var vi nere vid träsket hela dagen och badade och bara hade det bra. Toyboy och jag åkte och handlade framåt eftermiddagen, och på kvällen grillade vi uppe hos Marja och Tommy på deras terrass. Under tiden som Toyboy grillade skar jag äpple och apelsin och så drack vi sangria. Mmmmm! Så mysigt! Sen åt vi så gott! Potatisgratäng, grillade lökar, majskolvar, champinjoner och kött. Mums! Solen sken och det var ljummet hela kvällen. Vi satt ute och babblade och hade så mysigt hela kvällen.

Idag var det lite svalare, så vi åkte in till Visby. Utom Bäbis och Tommy som stannade hemma. Vi mötte upp Lotta och Melker, Toyboys mamma och systerson. Vi åt lunch på ett mysigt ställe och sen knatade vi till ett annat ställe där jag tror de hade 100, minst, olika smaker på glass! Jag åt violglass. Det är så gott, och förr om åren kunde man hitta det i Gamla stan, men nu har jag inte hittat det på många år. Så det var gott!

Sen åkte Nettis och Toyboy och köpte lite grejer till deras toa och duschrum. Vi andra knatade runt lite dels i botaniska trädgården och i de lugnare delarna i Visby. För på huvudgatan var det knökfullt av turister!

Sen mötte vi upp Nettis o Toyboy igen. Vi knatade till leksaksaffären där de gick in. Jag gick in i en annan affär och kikade lite. Hittade en fin solklänning för en billig peng! Orkade inte prova, men tror den blir bra! Sen åkte vi hem igen, trötta men nöjda med en bra dag!

Jag badade och tvålade in mig. Vattnet var alldeles ljummet! Så skönt! Sen åt Nettis, Toyboy, jag och barnen tacos nere i deras stuga. Så himla gott! Ikväll var det lite svalare så kofta och en filt om benen var skönt! Efter en kaffe på maten knatade jag upp till min lilla stuga. Jag var in till Marja och Tommy och lånade toa och handfat och borstade tänderna. Sen in till mig och la mig och läste. Mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s