Hemma igen

Vilken otroligt härlig vecka jag haft med Nettis, Toyboy, Bäbis, Korven, Marja, Tommy och några gånger även Lotta (Toyboys mamma, som var där i början på veckan)! Marja och Tommy är så otroligt välkomnande och gästvänliga! Jag hade ett eget hus, uppe vid deras hus. Knatade in till dem för att låna toa och äta frukost några gånger. Annars knatade jag ner till stugan vid Lillträsk där Nettis med familj bor och åt med dem.

Vi har hängt hemmavid och badat i träsket, åkt på utflykter, varit i Visby, grillat vid havet, varit på dagsutflykt till södra sidan av Gotland och turistat och bara haft det så himla bra! Jag älskar att vara på Gotland, och jag älskar att få hänga med de här människorna! Så mysigt!

Igår när jag hade packat ihop mina saker och tagit veckans enda dusch (!!) (jag har tvättat mig i träsket, så det var inte så illa som det lät!) så körde jag bakom Toyboy in till Visby. Vi hittade P-plats nere vid hamnen och gick till Joda där vi fick bord ute så vi såg alla lyxiga båtar (eller skepp??) och alla som knatade förbi längs vägen. En varm kväll, utan att det var för hett. Så mysigt! Vi åt supergod mat, jag och Nettis kycklingspett och Toyboy en hamburgare. Pommes fritesen var riktig friterad potatis. Mmmm! Och så saffranspannkaka till efterrätt. Sen var vi MÄTTA!!

Vi knatade upp i stan och ville kolla in domkyrkan, men den var tyvärr stängd. Men så vacker, även på utsidan. Och vi behövde nog den promenaden efter vår middag… Massor av folk ute, men vi hittade lite smågator som vi gick på tillbaka ner till hamnen. Väl tillbaka så köpte Toyboy churros med mjukglass och Nettis och jag som redan ätit efterrätt ville knappt se på dem! Ha ha ha! Vi var fortfarande mätta!

De tog sin bil och åkte tillbaka mot Fårösund, och jag åkte till färjan. Fick checka in direkt, och sen sitta ett tag innan vi fick köra på. Köpte en kopp kaffe och gick sen och letade rätt på min plats. Blev förvånad att jag fått en plats bredvid 3 andra, trodde inte de satte folk så nära varandra. Men, men… Läste en stund, sen slumrade jag.

I Nynäshamn var vi många som skulle köra av så det tog en stund att komma ut på motorvägen, men sen flöt det på. Klockan 3 på morgonen var jag hemma. Och utanför garaget fick jag öppna resväskan för hemnycklarna låg i necessären… Oj då! 3.30 låg jag äntligen i sängen! Zzzzzz! Rätt trött!

2 reaktioner på ”Hemma igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s