Hemmalunk

Det kändes rätt bra att stöka runt lite hemma igår. Tvätt och tumlare gick för runt och idag ska jag, kanske, vika en del ren tvätt.

Jag knatade upp till centrum för att handla, växla tillbaka de euro jag hade och hämta ut ett paket. Hade mina djungelbrallor på mig och möter en äldre dam i likadana. Vi skiner båda upp och ler mot varandra när vi får syn på det! Lite kul!

Jag satt på balkongen och läste ett bra tag. Skänkte en tanke åt ”vår” jättealtan vi hade i Marbella… Liiiite skillnad! Men jag älskar min balkong ändå!

Pratade med Pappsen, M och Systeryster i telefonen. Längtar efter M, så jag ringde henne efter frukost. Och hon skulle ta tåget till landet idag, så jag erbjöd skjuts istället. He he! Smart va? Då får ju jag oxå åka till landet! Så idag ska jag packa igen! Lever i kappsäck under semestern!

Jag såg dokumentären Who the fuck is Bobby på SVT1 igår. Han verkar ha haft det ganska tufft i livet. Jag fick nästan lite moderskänslor, som att man vill sätta honom i knät och säga; -Så ja, det blir bra!

Nu ska dosetten fyllas på så att jag har mina vitaminer för kropp och själ (antideppen är som vitaminer för själen) på landet. Sen tror jag att det blir en stund på balkongen innan jag sätter fart med att packa igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s