Munskydd

Jag bär munskydd i affärer. I Arboga är jag i stort sett ensam om det. Redan tidigt i somras reagerade M och jag på att så få här har munskydd. En och annan riktigt gammal människa bara. Och de utan stirrar på mig när jag har mitt på mig.

Igår hade jag dessutom ett svart munskydd, och då stirrade folk verkligen! Jag undrar hur det kommer sig att det är så olika? Hemma, i centrum, är det ändå ganska många som har munskydd.

Odjuret har väckt mig några gånger i natt oxå. Och igår hörde jag det ju även några gånger dagtid. Så det verkar kunna vara ett djur som är vaken både dag och natt. Men än har jag inte lyckats se det. Nån gång måste det väl komma ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s