Jag har det bra!

Bryggfrukost igår igen, sen häng på en av altanerna. Växlande molnighet, men helt okej väder. Efter en sen lunch åkte vi med båten till fastlandet, åkte bil hem och lämnade Otto the tax. Sen plockade vi upp Marie och hennes välfyllda kylväska för vidare färd till Ulriksdal för Diggiloo!

Vi hade sån tur med vädret! Det kom några ynka droppar direkt när det skulle börja, men sen var det uppehåll hela showen, och till och med sol ett tag. Och vilken show! Så bra!! Sarah Dawn Finer är ju grym! Och Frida Örn, och Tusse, och Mariette. Och, ja allihop!! Det var riktigt bra!!

När vi hade släppt av Marie hemma hos henne så åkte vi vidare till Anita där jag sov kvar. Sen gick vi upp tidigt i morse och åkte tillbaka ut till Anitas brygga. Lite mulet när vi kom ut, men ändå varmt. Så jag bara fixade en kopp kaffe och tog med ner till bryggan. Tog ett dopp och satt sen och bara njöt med kaffet en stund på bryggan. Helt underbart!

När jag kom upp till huset så satte vi på Ankans sommarprat och låg i varsin soffa och lyssnade. Men vi somnade ett tag båda två. Hehe! Men det är skönt!

Nu har vi badat en stund i jacuzzin. Det började dugga lite, och det känns extra mysigt att sitta där då. Men myset fick ett abrupt slut när Otto fastnade under DrGudsonens hus! Han var med oss ut och hade långlinan. Men han snodde runt några varv runt nån pelare under huset och satt tvärfast. Det slutade med att Anita fick krypa/åla in och försökte locka honom åt hennes håll, och jag låg på ett annat ställe och lockade honom lite ditåt. Till slut fick Anita tag i honom och lyckades få loss linan från honom och då kunde jag dra ut den. Och kasta den till Anita där hon var så hon kunde koppla honom igen och få ut honom. Sen fick han gå in! Phu!!

Nu fixar Anita ärtpesto till middagen. Så vi har det verkligen härligt här! Life’s good!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s