Hemma igen

Igår vaknade vi till en grå himmel. Och det regnade av och till. Men vi är inte de som låter dåligt väder stoppa oss! Vi kånkade ner en varmvattenberedare, 100 liters, från snickis till bryggan. Lyckades få i den i båten och körde över till fastlandet. Anita backade bilen så nära det gick och fällde baksätet, och så in med åbäket i bilen. Sen tog vi en tur med båten för att åka till en mack och tanka. I regnet… Men det var ändå mysigt! Otto var väl den av oss som uppskattade båtturen minst, dock. Han brukar gilla att åka båt, men igår verkade han tycka att det var kallt och tråkigt.

Tillbaka på ön så åt vi lunch, vilket blev en buffé av de rester vi hade. Gött!! Sen slappade vi i varsin soffhörna och läste ett tag. Och jag råkade visst somna en stund. Så skönt! Sen packade vi ihop och tog båten igen till fastlandet. Åkte och baxade av varmvattenberedaren innan vi fortsatte färden hem mot stan. Så skönt att få det gjort! Det är ju alltid lite bök med sånt när man är på en ö. Men det gick smidigt! Vi är ett bra team, Anita och jag!

När vi kom hem till Anita, där min bil stod parkerad, så kom precis Nästanguddottern från tunnelbanan. Så mysigt att få hälsa på henne oxå! Otto blev helt vild av glädje!!

Jag flyttade över min packning till min bil och åkte hemmåt. Stannade och handlade i centrum på vägen. Hemma så bara lastade jag av allt och sen körde jag in bilen i garaget. Fixade lite att äta och sen var det soffhäng hela kvällen. Tog inte ens och packade upp. Det kan jag ta tag i idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s