Hemmadag

Igår gjorde jag inte många knop! Jag var upp till centrum och handlade lite. Bland annat en ny dusch att ha från handfatet. Den jag har nu läcker. Den ska ju bara spruta vatten när man håller in en knapp, men det kommer en massa vatten ur den hela tiden när man sätter på kranen i handfatet. Så nu ska jag försöka mecka loss den och få dit den nya. För att ta mig till centrum var jag iklädd regnkappa och gummistövlar, för det regnade ju. Inte vräkte ner, men ett envist regn.

I centrum satte jag mig på ett fik en stund med en tidning innan jag knatade hem igen. Hemma igen så ignorerade jag helgpackningen och la mig i soffan med min bok. Ignorerade även den rena tvätten som ligger i 2-sitssoffan…

Senare så kollade jag på dokumentärer på SVT-play. Bland annat om Clark Olofsson. Vilken pajas! Och sen en som heter Diagnosen. Den var så bra! Om en tjej som fått 4 diagnoser som barn, och hon kände hela tiden att det var fel. Se den! Vilken effekt de diagnoserna fått för hennes liv.

Idag är det grått, grått och mera grått. Och regn. Jag ska nog ta tag i packning, tvätt och kanske till och med städa lite. Kanske…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s