Källaren

När jag gick ner i källaren med resväskan så såg jag att det låg en himla massa saker/skräp i gångarna. Och där jag har mitt förråd låg en madrass med en filt och kudde… Känns ju inte så bra. Å ena sidan tänker jag att det är nån stackare som är hemlös som hittat en plats att sova på. Och å andra sidan så vill jag inte ha nån boende i källaren. Usch, så svårt och kluvet!

Jag gjorde i alla fall en felanmälan till värden.

Anita kom förbi och vi knatade till tvättstugan där jag hade bokat en grovtvättmaskin till en av mattorna från landet. Medan maskinen skötte tvättandet så tog vi en fika hos mig. Mysigt! Så jag kände mig som en riktig husmor igår, både putsa fönster och gå till tvättstugan! Ha ha ha!

Jag försökte sätta den nya duschsslangen på kranen i handfatet, men det funkade dessvärre inte. Det var inte likadant som den jag hade, utan jag behöver en ”hane”. Jag ska be Toyboy om hjälp, han är ju röris. 🙂 Jag försökte även sätta slangen på den gamla kopplingen, men det funkade inte heller. Ja, ja…

På kvällen började jag kolla på en miniserie, Selfmade, på Netflix. Den handlade om den första färgade kvinnan som blev miljonär i USA. Riktigt bra! Och jag kan ju, som vi vet vid det här laget, inte hantera serier. Alltså kollade jag på avsnitt efter avsnitt tills jag sett alla. Kom i säng 2.30….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s