Stugan

Igår klippte, filade och målade jag naglarna. I 10 olika färger… Jag ser ut som en påse gott och blandat nu!! 😂

Vid 15 kom M och vi knatade ner i mitt källarförråd och tog med en fåtölj och 1 bord som vi knökade in i min bil. Sen åkte vi ut till landet. M kliver in i stugan först, och sen hör jag; Nej, nej, neeeej!!!

Odjuret har tagit sig igenom!

Vi hällde nån slags kalk i hålet, sen stålull, massor av stålull, och så ett vedträ som nästan var i samma storlek och så stålull i springorna. Sen 2 tunga stenar under och över vedträet! Det ser inte klokt ut, men förhoppningsvis kommer inte odjuret igenom just där nu i alla fall.

Jag kan säga att jag inte sov på nedervåningen, utan lånade Ls säng på ovanvåningen i natt!

När jag kom ner nu på morgonen så var all vår förstärkning kvar, så kanske att jag vågar sova i min säng i natt. L kommer ju efter jobbet ikväll.

Idag skiner solen, så frukosten har intagits i solstolen! Och här blir jag nog kvar! Med ett och annat dopp i kanalen under dagen. ☀️👙

4 reaktioner på ”Stugan

  1. Nej, fy vad vidrigt! Det verkar vara en grävling. Hoppas att ni blir av med eländet 👺 och att ni trots det får en fin helg.

    Gilla

  2. Har ni kontaktat Antisimex? Dom kan väl allt om skadedjur? Och det här är ju uppenbarligen ett skadedjur.Fy attan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s