Odjuret och trevligare sällskap

Odjuret verkar, konstigt nog, inte ha varit inne i huset trots det stora hålet. Vi hittar inget söndergnagt eller någon spillning nånstans. Vi har hört att den krafsat igen på samma ställe, men vårt vedträ och stålull har suttit kvar. Så den har i alla fall inte lyckats ta sig in igen. Ännu …

MsochLsson med Flickvän kom och ut i fredags, och även L. Vi grillade och då small grillgaffeln. Den där som man tänder kolen med, den small till jättehögt! Och så rök den en lång stund. Så det blev till att tända på med papper. Till slut blev det bra glöd och köttet blev smarrigt.

Jag, MsochLssson och Flickvännen plockade av vinbärsbuskarna och fick ihop till en paj.

Lite syrligt för min smak, men ändå gott med paj på bär man plockat själv.

Sen spelade vi kort på kvällen. Många skratt, så klart!!

Satt i solen och läste hela dagen igår. Så skönt!! Men ganska kallt i vattnet, 16,5 grader. Så det blev hastiga dopp, knappt så tvålen hann sköljas bort!

Idag var det lite svalt när vi vaknade, 14 grader bara. Så efter frukost packade jag ihop och åkte hemåt. Stannade och handlade lite på vägen. Jag har packat upp och satt på en maskin med tvätt. Och så har jag suttit på balkongen och läst. Suger ur det sista ur semestern. Imorgon är det dags att börja jobba igen. 5 veckor har både gått fort men oxå känts långa. Jag har verkligen haft en fantastisk semester!

2 reaktioner på ”Odjuret och trevligare sällskap

 1. Vad härligt att höra om din semester!! 😉
  Men vad är det egentligen för odjur? Missat lite och läst en del 😉
  Förresten.. Har du sett ”the resident”? Gillar du Greys så gillar du denna!
  Lycka till nu efter semestern!

  Gilla

  1. Vi vet inte riktigt vad det är för odjur. Först trodde vi att det var en grävling, men gnager/krafsar de sig verkligen in i hus?? Så nu tänker vi att det nog är en råtta. Hua!!

   Tack för tips på serie! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s