Måndag och tillbaka till vardagen

Självklart var det svårt att somna igår, när jag visste att jag skulle upp i ottan för att jobba. Men, ändå vaknade jag 30 minuter innan klockradion skulle sätta igång! Så jag låg och drog mig en stund och sen gick jag faktiskt upp. Innan jag ens behövde, alltså! Lika bra att dokumentera det, för det lär inte hända igen. Inte när klockan var inställd på väckning 6.30.

Lite konstigt att inte ha sina saker i necessären, och en väska i hallen. Ingen packning. Nu ska jag ju vara hemma. Inte bo i kappsäck.

Får se om jag kommer ihåg vad alla program heter som jag behöver öppna för att kunna jobba. Jag brukar, efter varje ledighet, få fråga vad nåt heter för att kunna ta upp det. Och jag kan bara tänka mig hur många mejl det finns i min inkorg efter 5 veckor! Alltså finns det nog en hel del som kan bara slängas, men en del som jag måste läsa som kan vara viktigt. Så det blir nog full rulle idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s