Min lediga förmiddag

Igår knatade jag upp till centrum och köpte en födelsedagspresent till Korven. Hon fyllde 4 igår. FYRA år, helt galet! Hon är ingen liten bebis längre utan börjar bli en stor tjej. Gullungen! I helgen ska jag dit och fira mommos loppa.

Jag hittade oxå en blus på rea, 70 kronor. Lagom pris tycker jag! Sen klippte jag mig. Så skönt att få en frisyr igen! Sen skulle jag gå hem, och när jag höll på att gå förbi optikern kom jag äntligen ihåg att gå in och be dem justera sadlarna (heter det väl?? De där 2 prylarna som sitter på näsan på glasögonen). Hon kollade och sen sa hon att det bästa var att byta ut dem mot silikon så de inte glider lika lätt. Ja, gärna, svarade jag! För det var det som var problemet, de bara gled ner på näsan HELA tiden! Efter en stund kom hon tillbaka med dem, och de satt jättebra! Och så skulle jag betala. Trodde jag… Det kostade inte ens nåt! Att de justerar gratis, det vet jag ju. Men nu bytte hon ju ut delar. Men även det ingår, sa hon och log. Tackar!

Sen satt jag en stund och läste på balkongen innan det var dags att börja jobba. Började med att ha ett videomöte med Lisa och Bossen. Kul att ”ses” och ett bra möte! Sen jobbade jag på till 20 då jag hade jobbat klart för dagen.

Kastade mig i soffan och började se på en ny serie, En vit lögn. Den verkar jättebra! Lite komisk. Såg 2 eller kanske 3 avsnitt innan det var dags att natta. Och nu är det jobbdags igen strax.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s