Vänner, kompisar, bästisar

Efter jobbet igår knatade jag upp till centrum och skulle till tunnelbanan. På vägen fick jag syn på en butik som kanske skulle kunna ha en sån jacka jag kollat efter. Och jajjamen, det hade de! På rea! Så jag slog till! Prick en sån höstjacka jag kollat efter. Så ner med den i en kasse och så vidare till tunnelbanan. Iklädd regnkappa på grund av regn… Och så matchande flipflop!

På tunnelbanan var jag helt ensam om att ha munskydd, insåg jag förvånat. Visserligen var det inte trångt eller så, men jag trodde alla skulle ha det. Men icke.

Jag knatade Fleminggatan fram till Caliente där jag hade bokat bord, och så beställde jag ett glas vit sangria. Mums!! Efter en liten stund kom Wilbur och strax efter även Blidö. Åååååå, vad det var kul, mysigt, härligt att ses!!!!! Vi babblade på en hel massa, massor att uppdatera varandra om så klart! Bland annat Wilburs nya jobb, som låter superkul och spännande. Så glad för hennes skull!

Tyvärr så var den servitör vi fick igår inte världens roligaste. Vi har varit på det här stället många gånger, men igår sa vi att vi nog byter till nåt annat ställe nästa gång vi ses. Han var inte otrevlig, men definitivt inte trevlig heller. Och kan man inte bjuda lite, lite på sig själv, säga några ord och kanske till och med le i alla fall nån gång?

När det var dags att ta oss hem så hjälptes vi åt att försöka tända Blidös lykta på cykeln. Men vi lyckades inte få den att lysa! Hur svårt ska det va att tända en cykellykta?? Jättesvårt, tydligen. Vi hittade ingen knapp eller liknande som man kunde klämma på, tippa eller så. Vi vände och vred, klämde och tryckte och pillade överallt på den, men ingenstans hände nåt! Baklyktan var inga problem, men i fram gick det inte!

Vi sa hej då och sen gick vi åt olika håll allihop. Jag till tunnelbanan igen, och jag hade min bok med mig som jag satt och läste under färden. Väl hemma igen så bara gjorde jag mig klar för sängen och la mig och kollade en stund på TV innan jag somnade. Så nöjd med min dag, och framför allt kväll!

6 reaktioner på ”Vänner, kompisar, bästisar

 1. Fy så trist när servicen är dålig :/
  Sur serveringspersonal förstör mycket.
  Hör av er till stället o berätta. ❤️
  Hoppas maten var god iaf 🙂

  Rea är såååå Nice 🙂

  Gilla

 2. Härligt med bra vänner men så trist med tråkig personal! Restaurangen uppskattar nog både ris och ros från gästerna, jag skulle berätta för dom.
  Rea är toppen 👏

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s