Förvirringen är total

Igår bara skrotade jag runt här hemma, oduschad och i myskläder med kuddfrilla. Ligger i soffan och läser när Nettis ringer. -Sover du? Klockan är cirka 16.30, så jag svarar sanningsenligt nej. -Var är du då, vi väntar på dig, säger hon då.

Ehh, väntar på mig? Det är ju imorgon vi ska fira Korven enligt Toyboy, säger jag. Nettis ropar på Toyboy och frågar om han sagt söndag till mig. Han tar upp vår sms-konversation och läser: Mamma kommer på lördag efter 15. Och mitt svar: Då kommer jag också.

Ändå har jag haft söndag i huvudet HELA tiden! Jaha, men då var det ju bara att kasta mig in i duschen, på med kläder och iväg! Det var många skratt och gliringar när jag kom fram! Lotta, Toyboys mamma var ju så klart redan där, och Orreborre. Det var ju bara att tugga i sig alla gliringar, jag har ingen bra ursäkt eller förklaring till varför jag tagit så totalt fel.

Korven kom springande när jag kom och kastade sig i min famn. Det var verkligen smickrande, för jag hade ju 2 paket med mig, och hennes blick drogs så klart till dem! Men jag fick en kram först! Hon fick en box med miniböcker om Frost och ett spel av mig. Det blev hon glad för!

Även Bäbis kom (efter uppmaning från Nettis…) och kramades. Hon är inte den mest kramiga ungen längre, så man får njuta en snabbis!

Toyboy lagade sin tomatsås med mozzarella och pasta. Så himla gott!! Vi satt länge och åt och babblade och hade trevligt. Sen åt vi glass till efterrätt, som oxå var så gott. Var kvar ett tag och babblade i soffan innan Lotta och jag samtidigt tyckte att det var dags att åka hemåt strax innan 22.

Döm om min förvåning när det var kö och tvärstopp på E18?! Så dags!? Till slut, efter att vi krupit fram en bra bit så ser jag att det står massor av folk på båda sidor av vägen, som publik. Ingen olycka eller så, så var kom alla de ifrån? Och varför? Massor av bilar svängde av efter Kallhäll och så blev det full fart igen. Fattar ingenting!

Tillägg: Nu sa de just på radion att det var en olaglig biltävling, Streetrace, som 2 gånger stängt av trafiken på E18 igår.

4 reaktioner på ”Förvirringen är total

  1. Så tokigt det kan bli! Jag missade att jag bjudit hem 2 väninnor på middag. Det ringde på dörren och jag öppnade iklädd pyjamas och en frisyr jag inte vill prata om😂 där stod mina vänninor så tjusiga med blommor och vin. Jag var helt övertygad om att vi skulle ses dagen efter. Det löste sig efter en dusch och hämtmat och kul hade vi! Men trots att det är många år sen så skrattar vi åt det fortfarande. Ja, du är i gott sällskap igen😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s