Massa böcker

Igår knatade jag över till Kerran som hade rensat ut en massa böcker. Så jag gick igenom dem och fick ta de jag ville. Det blev hela min dramaten knökfull! Underbart! Hon var ute i trädgården och fixade och jag stod oxå ute och läste på baksidan av alla böcker. Och så tog vi en fika och babblade en del, så klart. Grått, men ändå varmt ute så det var skönt!

När jag kom hem igen så satt jag på balkongen och läste. En stund sken till och med solen, men det blev bara en kort stund.

Drgudsonen med sambo kom och fick bilnyckeln och lånade bilen över dagen.

När det blev lite svalare så knatade jag in till soffan och fortsatte läsa. Och råkade visst somna… Ingen aning om hur länge jag sussade, men skönt var det! Alltid skönt att sova middag. Men det var lite svårt att somna sen på kvällen…. Så jag kanske sov en bra stund?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s