Min replik

Igår hade jag avstämningssamtal med Bossen. Kollade hur jag låg till och allt såg bra ut! Jag sköter mig, alltså. När vi skulle avsluta så säger Bossen att det alltid är så peppande att ha samtal med mig. Jaha, men det var ju min replik?? 🙂 Men det är ju bra att han känner likadant. Ha ha ha!

För övrigt var det en massa strul igår. Vårt telefonisystem strulade och vi kunde inte besvara alla samtal, det krånglade att ringa ut och var allmänt fel! Gaaahhh! Så himla jobbigt när våra kunder inte kan nå oss. Tekniken ska bara funka!

Solen sken och jag åt lunch på balkongen. Och efter jobbet knatade jag till centrum och handlade. Innan jag knatade hem igen så köpte jag en glass och satt i solen och åt. Äntligen lite varmare och sol igen! När jag kom hem så satte jag mig och läste ett tag på balkongen. Ingen sol där så dags men ändå tillräckligt varmt så att det var skönt. Tills det inte var det utan blev lite för svalt. Så då gick jag in.

Jag har börjat kolla på Below deck med, och har fastnat så klart. Så det kollade jag så klart på även igår. Det går på 3:an, och är bara 1 avsnitt varje vardag. Jag har sett alla avsnitt av En vit lögn, och jag antar att det kommer en säsong till med tanke på hur det slutade. Ingen cliff hanger, men det bara slutade mitt i, liksom? Så nu har jag ingen serie som jag följer. Och jag både saknar det och drar mig för att börja på nån ny. För jag fastnar ju och kan inte göra annat än sträckkolla på avsnitt efter avsnitt! Blir helt hooked!

2 reaktioner på ”Min replik

  1. Bra replik😂😂 jag har sett en vit lögn, håller med om att det var ett konstigt slut? Jag gör precis som du, kan liksom inte sluta…. Helt galet 😂😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s