Bra timing

Igår när jag sitter och har 3 eller om det var 4 chattar igång med våra kunder så kommer M och ska lämna en sak. Och det var tur! För direkt när hon klivit innanför dörren så sätter en av mina 2 brandvarnare igång och tjuter. Och det ljudet är ju inte direkt diskret… Sen tystnar den, men efter en liten stund sätter den igång igen. Och det går inte att avgöra vilken av dem det var som tjöt, för som sagt så är ljudet så högt.

Så medan jag chattade för allt vad tygen höll så skickade jag upp M på en stege och ta ner brandvarnarna och ta isär dem. Vilket visst var rätt pilligt, men hon fixade det! Så sen var det tyst. Phu!!

När jag hade slutat jobba så kollade jag på dem, och det var 3 stycken korta och tjocka batterier i var och en. Har aldrig sett såna batterier tidigare. Gick in på världens hemsida och läste på och då blev jag helt förvirrad… Där står att de nya brandvarnarna har 10-åriga batterier (är det de här??) och de behöver man inte byta, bara dammsuga brandvarnaren. Eeeehhh, jaha….. Men om det gått 10 år, ska man ändå inte byta? Hur vet jag om eller när det gått 10 år? Jag minns inte hur länge jag bott här, tror inte att det är 10 år riktigt, och de satte nog upp brandvarnarna innan precis. För de renoverade ju hela lägenheten innan jag flyttade in.

Jag skrev till dem och frågade hur jag ska göra, så jag hoppas jag kan få svar. För M sa att de där batterierna kostar 60 kronor styck, så det är ju onödigt att köpa 6 stycken om det inte behövs.

På kvällen råkade jag få syn på att Below deck mediterranien finns på Netflix. Gissa vad resten av kvällen (och halva natten…) ägnades åt? Ja, helt rätt, det blev några (många) avsnitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s