Kväll med vänner

Igår slutade jag jobba redan 15, så jag fixade lite här hemma sen satte jag mig och kollade på Below deck. Skulle möta Carina i centrum 16.50, så jag hade gott om tid. Tills jag inte hade det längre… Carina ringer och undrar var jag är och då inser jag att klockan redan passerat vår mötestid. Oj, oj!! Tur jag bor nära, bara att kasta mig iväg!

Vi knatade runt och kollade efter en tröja till henne, men hittade inte en sån hon ville ha. Sen köpte vi med sushi och tog med hem till Kerran. Vi satt och babblade medan vi åt, och sen flyttade vi in till hennes soffa och babblade vidare medan vi fikade.

Leffe kom hem och satte sig hos oss och babblade han oxå. Trevligt!

Kerran och jag har sagt att vi ska se om vi inte kan vinterbada, så nu bokade vi bastu nästa vecka. Så nu är vi på gång! Får se vad vi tycker om det. Så här innan tycker jag det verkar mysigt. Jag älskar ju att bada! Men, på vintern är det ju kallt…. Ja, vi får se!

När jag kom hem igår så kollade jag på några fler avsnitt av Below deck. Som sagt, jag kan inte hantera serier….. Jag blir beroende!

En reaktion på ”Kväll med vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s