ABBA

ABBA släpper ett nytt album! 40 år efter deras senaste album. Det är ju ganska otroligt, faktiskt! Och vilket annat band är fortfarande aktuella och att folk vet vilka de är efter så lång tid? Inte många. Deras musik har verkligen hållit. Den spelas ju fortfarande.

I mitt flickrum var väggarna tapetserade med affischer på ABBA. Jag var ett stort fan och hade alla deras skivor. Eller kassettband. Och mamma var med mig när de spelade på Gröna Lund. Jag var HELT ÖVERLYCKLIG över att se dem i verkligheten!

Jaha, igår kollade jag på jag vet inte hur många avsnitt av Below deck. Avsnitt efter avsnitt rullade på TV:n endast med avbrott för toabesök eller att fixa nåt att äta. Som jag kanske nämnt så kan jag inte riktigt hantera serier…

6 reaktioner på ”ABBA

 1. Serier? Ha ha ha! Akta dig för Chicago Meds på Netflix!! Jag gör inget annat just nu än tittar på den! Fyra säsonger och jag gråter lite till varje avsnitt… SÅ bra!! Är lite rädd för att den ska ta slut nu när jag är på säsong tre ha ha!

  Gilla

  1. Fredrik
   Den finns på Viaplay också 🙂
   Där startar säsong 6 nu 🤪

   Ja serier kan man verkligen gräva ner sig i

   Gilla

 2. ABBA, jag var 14 år och helt lyrisk. Musiken, kläderna och texterna. Tänk bara Waterloo. Helt underbart ❤️ Jag har säkert sagt det förut, men en bekant till mig köpte Agneta och Björns hus på Lidingö. Jag satt i köket och njöt! Löjligt men sant😂😂😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s