Helgen

I lördags åt jag frukost på balkongen! Å, som det var mysigt att kunna sitta ute i solen med morgonkaffet och en bok! Satt i bara bikini och satt kvar flera timmar och bara njöt!

När jag gått in och duschat så åkte jag iväg och mötte upp Nettis, Toyboy och barnen och vi köpte en hel massa smarrig mat! Vi köpte olika chark, ost, melon med mera. verkligen bara öste på med allt vi tycker är gott! Och sen hem till dem och dukade upp allt och öppnade en flaska vin. Mmmm!! Så himla gott! Bäbis ville bara smaka melon och en av skinkorna, så hon fick rester från gårdagens middag. Korven smakade på det mesta. Allt tyckte hon inte om, men kul att hon ändå smakar!

Vi vuxna åt korvar, skinkor, inlagda vitlöksklyftor, ostar, kex, baguette och…. Ja allt möjligt smarrigt! Vi var så mätta sen och sa att vi väntar med efterrätt till senare. Vi hade nämligen hittat så goda efterrätter som alla valde varsin i delikatessbutiken vi var i. Men, vi orkade aldrig äta den! Ha ha ha!

Barnen kollade på tecknat efter middagen, och när vi till slut hade ätit klart så satte vi oss med dem. Korven ville bli killad på ryggen, så det gjorde jag så klart. Och då somnade sötnosen! När filmen var slut så var det även dags för Bäbis att gå och lägga sig. Och när hon var nattad så satte vi på en dokumentär. Så klart! Nettis och jag älskar dokumentärer! Så vi såg en om Bruce/Caitlyn Jenner. Hon berättade om sitt liv och när hon tog OS-guld i tiokamp. Hon sa att det var Bruce som var idrottsman, som tog det guldet. Intressant!

Sen satte vi på en annan dokumentär, om en kvinna som blev mördad. Men den såg jag bara delar av… Somnade HELA tiden! Nettis väckte mig då och då med en kommentar, och jag kämpade med ögonlocken en stund igen. Men när första avsnittet var slut så gav vi upp och gick och la oss. Sussade gott i Korvens säng!

På morgonen vaknade jag av att Korven kom in och kramades. Bästa sättet att vakna på! Vi åt frukost och gjorde oss i ordning. Sen drog jag, Nettis och Bäbis iväg till Barkarby. Korven behövde lite kläder och nya gympadojjor. Så vi började med att kolla in Declathon. Och jösses vad de hade grejer! Jag hade aldrig varit in där, och de hade verkligen ALLT! Så Bäbis hittade ett par riktigt bra gympadojjor till ett bra pris. Och jag kom på att eftersom Kerran och jag ska försöka oss på att vinterbada i år så vill jag ha sockor (så heter det så klart inte, men jag vet inte vad det heter) och vantar. Och ja då, det hade de så klart! Så nu är jag utrustad!

Sen var vi in på klädaffärer. Och Bäbis höll på att smälla av när jag köpte ett par byxor på barnavdelningen! Ha ha ha! De var perfekta! Och sen hittade jag även en tröja, men den var på damavdelningen på KappAhl. Sen var vi in på Lager 157, och där har de verkligen låga priser! På barnavdelningen hade de fleecetröjor för 80 kronor, men för medlemmar kostade de 50 kronor. Så det jag köpte en! Jag har flera fleece, men bara med vår företagslogga på. Nettis hittade massor till barnen, bland annat vinterjackor till båda tjejerna. Till Korven även termobyxor, och när man köpte hela setet så fick man ett underställ på köpet! Toppen!!

Sen hade vi shoppat klart och vi skiljdes åt och jag for hem till mig.

Kvällen tillbringades kollandes på TV. Jag började se en ny serie, The rain. Otäck, och verkar bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s