Ont i magen

Igår efter jobbet knatade jag till centrum och handlade lite. Behövde mjölk bland annat. Sen hem, åt middag och kollade på TV. Ovanligt va??

När jag la mig så kunde jag inte somna. Jag hade ont i magen. Bara ont, mådde inte illa eller behövde gå på toa. Och så kunde jag inte somna… Som tur är så är det sällan jag har svårt att sova. Så jobbigt, och jag känner mig så stressad för jag vet att jag kommer vara trött när det är dags att gå upp.

Till slut så somnade jag ju i alla fall, och när jag vaknade så kändes magen bra igen! Men, nu när jag har ätit frukost så har jag ont i magen igen. Buhu, det är synd om mig idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s