Bättre

Magen blev bättre vartefter dagen gick igår. Skumt, det där. Vete 17 vad det var… Ja, ja, nu är det bra i alla fall.

Efter jobbet så kollade jag på Below Deck, med. på 3:an. Jag har ju sett alla säsonger som fanns på Netflix, så nu får jag se 1 avsnitt om dagen. Och sen knappade jag över till Netflix och kollade klart på säsong 1 av The rain. Så läbbig serie! Dansk, med Alba August i huvudrollen. Hon är en grym skådis, verkligen! Tror det är 2 eller om det var 3 säsonger, så jag har avsnitt kvar att se.

Pratade med Kerran i telefonen en snabbis, och bestämde att hon plockar upp mig ikväll. Vi har bokat plats i bastu och så ska vi bada! Vi ska testa att fortsätta bada hela vintern. Jag har sett så många som gör det, och främst är det Iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff som inspirerat mig. Hennes bilder och beskrivningar av när hon badar får mig att tro att jag nog skulle gilla det! Jag älskar ju att bada på sommaren, så jag tror det här kan vara nåt för mig!

Men först ska här jobbas! Har haft lite sovmorgon idag, börjar 9.45 och jobbar till 18 idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s