Mys i Långtbortistan

Igår åkte jag över till Systeryster. Pussade på Puddingarna direkt när jag kom. Jag har längtat efter dem! Systeryster och jag knatade över till Pappsen och köpte med fikabröd på vägen.

Det var så skönt ute så vi tog med fikat ut på balkongen. Mysigt att ses, babbla ett tag och att kunna sitta ute! Sen knatade vi tillbaka hem till dem, planerade vad vi skulle äta och så gick vi 2 till affären och handlade.

Systeryster gjorde smarriga snacks med lax och wasabi bland annat, som vi smaskade på till varsitt glas bubbel, medan Svågern lagade middagsmaten.

Svågerns mat var som vanligt god, och efter maten spelade vi Med andra ord tillsammans allihop. Jättekul! Lillpudding tyckte först det var svårt, men fick snabbt kläm på det! Storpudding var en fena direkt. Jag hade så svårt att inte visa med händerna, jag viftar och beskriver alltid med händerna när jag pratar! Men Systeryster och jag vann ändå de båda omgångarna som vi spelade.

När vi spelat klart så kom vi på att vi skulle ta ett dopp. De har stängt av värmen i poolen, men det har inte hunnit bli superkallt än.

Det spöregnade, men det var SÅ skönt att plaska en stund! Systeryster bara skakade på huvudet åt oss…

När vi kom in igen så var Puddingarna på sina rum, och vi andra satt och babblade om allt och inget ett tag. Så himla mysigt!

Jag sussade kvar och medan Svågern var med Lillpudding som hade fotbollsmatch på förmiddagen så kollade jag, Systeryster och Storpudding på Med Emma Williams på BB. Mycket intressant, och så söta små nyfödda!!

Svågerns grillade lite olika smarriga korvar när de kom hem, som vi åt till lunch. Sen åkte jag hemåt igen, nöjd efter ett mysigt dygn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s