2 skärmar

När jag jobbar har jag alltid 2 skärmar, och igår på kontoret var det inte helt lätt att hitta en plats där det fanns. Första platsen jag slog mig ner på hade 2 skärmar, men när jag startade upp så var det bara 1 som var inkopplad. Nettis var på kontoret så jag bad henne om hjälp och vi kröp (eller mest hon…) in under bordet och följde alla sladdar och kollade, men nix, vi (hon) kunde inte hitta att det fanns en till sladd. Vi rotade runt i de skåp där det kan tänkas finnas sladdar, men nix.

Då dök en av cheferna upp så vi frågade honom, och han lovade fixa en sladd. Men efter en stund kom han och sa att han hittat en plats med 2 skärmar som var inkopplade och funkade. Så jag flyttade alla mina saker dit i stället!

Sen kunde jag jobba. Och det gjorde jag. Det var, som vanligt, massor att göra! Dessutom jobbade jag över, visserligen bara 30 minuter, men det behövdes. Vi blev tillfrågade om vi kunde stanna ett tag, då det var många som ringde till oss. Så sista timmarna babblade jag i telefon med våra kunder.

När jag till slut ändå skulle packa ihop så tänkte jag att jag lämnar kassen med datorn och annat eftersom jag ändå ska jobba på kontoret även idag. Onödigt att släppa det fram och tillbaka!

Knatar iväg till tunnelbanan och då kommer jag på att jag ju även hade min bok i den kassen… Fasiken då! 1 timmes resa utan nåt att läsa! Gaaahh!!

Ja, ja, det gick ju det med. Kom hem och kollade och såg att Below deck hade ett reunion avsnitt, så det kollade jag så klart på! Och sen slötittade jag på lite annat innan det var dags för sängen.

Idag börjar jag 9.45, men jag tänker ta bilen så jag kommer hem snabbt ikväll. Så skönt när man slutar lite halvsent att bara sätta sig i bilen och köra hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s