Tidig, min vana trogen

Idag har jag ledig halvdag. Och kunde haft sovmorgon. Men, hör och häpna!! Klockradion satte igång kl 8 (ja, det är ju ändå liiite sovmorgon) och jag skuttade (nåja…) ur sängen och upp och åt frukost.

Sen, och nu ni, sen på med träningskläder och iväg till Friskis! Hade bokat ett pass kl 10, men dels visste jag inte om det skulle vara kö, och om jag skulle få leta p-plats. Dessutom tänkte jag att jag nog skulle behöva en stund för att fixa inpasseringskort.

9.15 hade jag både parkerat och fixat kort….

Så nu väntar jag. -Du kan ju passa på att värma upp i gymmet, säger värden. Mmm, eller hur, tänkte jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s