Stolt!

Jag är så nöjd med mig själv! Att boka träning på morgonen när jag hade kunnat sova, att gå iväg själv första gången efter ett lååångt uppehåll, och att jag dessutom ska till ett helt nytt ställe! Det är på alla sätt så utanför min comfort zon.

Men det gick bra! Det var, så klart, tungt. Men jag kämpade mig igenom hela passet! Så jag är nöjd med mig själv! Och jag har bokat ett nytt pass. Och då kan även Anita, så då går vi tillsammans.

Jobbade 15-20, och det var en hel del att göra. Jag satt på telefon mest, och chatt. Skulle ha behövt ringa 3 samtal till kunder, men då det var kö nästan hela tiden så hann jag aldrig ringa de samtalen. Får försöka hinna med dem idag!

Idag är det första tillfället för kursen jag ska gå på Berghs. Mest orolig över att hitta dit… Först tänkte jag att jag ska ta bilen och lita på att Waze visar vägen. Men det börjar 18, och då lär det vara massor av trafik och då kan det ta hur lång tid som helst att köra. Så jag måste in och kolla om det finns vägbeskrivning hur man går från tunnelbanan.

4 reaktioner på ”Stolt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s