Ännu tidigare

Jag har träningsvärk. Men, inte så illa som jag hade trott. Beror det på: 1, att jag stretchade så bra och att jag fick massage efter? 2: att jag inte tog i så bra? 3: att jag inte var så otränad ändå (moahahaha, who am I kiding??). Jag låter det vara osagt vad det beror på….

Igår slutade jag 15, och kl 18 skulle jag vara på plats för min första lektion på kursen som jag ska gå i Digital kommunikation. Och som ni kanske vet vid det här laget så hittar jag väääldigt dåligt… Så jag tänkte att jag ger mig iväg direkt efter jobbet. Det är långt hemifrån, men så klart skulle det ju knappast ta 3 timmar. Men jag hade läst att de hade en servering på skolan. Så jag tog med min bok och gav mig av. Och jag hittade på en gång, utan problem. Så sen kunde jag sitta i lugn och ro, i en bekväm soffa, och äta lite och läsa min bok. Bra plan!

Kursen verkar riktigt bra! Och kursdeltagarna var trevliga! Vi var några som hade sällskap därifrån och babblade på lite. Kul!

När jag kom hem var jag rätt trött. La mig i soffan och bara slötittade på TV en stund innan jag gjorde mig klar för sängen. Har sussat som en sessa i natt!

2 reaktioner på ”Ännu tidigare

  1. Smart 🙂
    Jag hatar att vara den o hatar att inte hitta.
    Så jag hade gjort som du 🙂
    Slippa stressa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s