Bad

Fy 17 vad jag var trött igår! Och det var dessutom teknikstrul på jobbet… Suck! Är det inte telefonin som strular så är det nåt annat. Igår kom vi inte in i vårt mejlsystem! Och vi har MASSOR av mejl att besvara! Medan vi väntade på att det skulle fixas så tog jag hand om en del annat som blivit liggande, så inget ont som inte har nåt gott med sig!

Lite senare så var det en kollega som fått inloggning till våra sociala medier så vi delade skärm och jag visade hur vi jobbar där. Vi ska jobba med det tillsammans i helgen, nämligen.

Klockan 15 hade jag jobbat klart för dagen och då packade jag badväskan och åkte och hämtade Kerran. Igår var det fler som bastade och vädret var ju inte lika fint som förra veckan när solen sken. Men det var ändå himla skönt!

Vi satt i bastun och så ut och doppade oss mellan varven. 3 bad blev det, precis som sist. Det verkar vara lagom för oss. Och igår hade jag kommit ihåg att ta med skrubbvantarna så att jag kunde skrubba bort lite torr hud efter bastandet. Så len i huden, avslappnad och nöjd kom jag hem sen och bara slappade i soffan.

Nu ska jag strax starta upp jobbdatorn och jobba några timmar. Hoppas ni får en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s