Förvånansvärt lugnt

Det var inte alls så mycket att göra igår på jobbet som jag trott att det skulle vara. Vi har ett evenemang, digitalt, och förra året var det massor av inlägg och bilder. Men i år ganska lite… Lite trist!

Mitt på dagen så tog jag långlunch och åkte till Långtbortistan och firade Storpudding som fyller 15 på tisdag. 15, det är så stort! Och hon är verkligen inget barn längre, min pudding. Vacker, klok, empatisk och rolig.

Det bjöds på brunch med en massa smarrigheter! Och trevligt! Sen hem igen och tillbaka till skrivbordet och löste av kollegan som hållit ställningarna när jag var iväg.

På kvällen kollade jag på en mini-serie, en dokumentär om en sekt i Australien, The Family. Så otäckt med sekter, och hur de, eller i det här fallet en kvinna, kan manipulera folk! Och att barn drabbas!!!

Idag ska jag jobba igen, jag hoppas att det är lite mer att göra idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s