Rim

Igår började jag och kollegan med att stämma av med varandra vem som tog vad, och sen betade vi av det som fanns att göra. Eftersom det inte var jättemycket så kollade kollegan med Bossen om hon kanske skulle ta och besvara mejl i stället. Där var det en aning mer, nämligen… Bossen svarade att det fick hon, om hon ville. Så hon tog tag i det och jag fortsatte ta vartefter det ramlade in angående vårt evenemang.

Bossen jobbade alltså och skrev i chatten och frågade hur det gick för mig. Jag svarade att läget var under kontroll, lugnare än förväntat.

-Ja men då kanske du ska ta och rimma i dina svar, skriver han då! När du nu har tid. Eeehhh, jaa, varför inte?

Så nu har en hel del av mina svar till deltagarna varit på rim. Av varierande kvalité, ska väl tilläggas…

Vid 17 gav jag dock upp och stängde ner.

Satte på TV:n efter att jag lagat middag. Började kolla på den nya säsongen av Det som göms i snö, på Viaplay. Så bra! Inspirerad av verkliga händelser, av Leif GW Persson. Och eftersom jag totalfastnade så såg jag alla avsnitt på raken! Hmm, jag hade sett fram emot att den nya säsongen skulle släppas igår så att jag hade en ny serie att följa. Men, ja, nu får jag ändå kolla efter en annan… Men den får 5 sangria av 5, så jag kan verkligen rekommendera den!

Idag börjar jag, lämpligt nog efter helgjobb, klockan 15. Så eftersom klockradion varit ställd lördag och söndag så stängde jag av det igår när jag la mig. Tycker jag kunde få sova tills jag vaknade av mig själv idag. Men tror ni inte att det var några som bestämde sig för att stå i farstun och babbla vid 8 i morse? Länge stod de och babblade, oxå! Jag låg ändå kvar och lyckades småslumra mellan varven. Men vid 9 gav jag upp.

Rev ur lakanen när jag gick upp, så de går i tvättmaskinen nu. Sen ska jag ta och vika tvätt och gå till centrum och hämta ett paket och handla mat innan jag ska jobba kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s