Aj!!

Ja men så där ja, nu har jag träningsvärk. I H E L A kroppen faktiskt. Eller kanske inte tårna. Eller öronen…

Igår blev jag i alla fall väldigt glad! Tänderna ansåg superfina ut och inga tandfickor! Jag såg förvånad ut, eftersom tandläkaren för 1 år sen drygt var så himla oroad då hon sa att jag både hade tandfickor och inflammationer i en del av dem. Jag såg framför mig hur tänderna bara skulle lossna en efter en .. Och nu har jag inte ens tandfickor!?

-Njae, jag tror en del tandläkare tar i när de mäter, sa hygienisten igår. Jaha, ja det är klart att det kanske är bättre att de tar i åt det hållet.

Han sa oxå att det är bra att jag ska sätta in en ny tand där den som sprack satt, så inte de andra börjar flytta på sig. Och det har jag tänkt på, att om de i överkäken flyttar sig så passar de ju inte längre med de i underkäken sen.

Men nu ska jag snart ha alla tänder i munnen igen. Även om det låter som både aj med implantat och dyrt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s