SOL!!

Efter en ganska grå vecka vaknar jag idag till en klarblå himmel, och SOL!! Underbart! Jag ska ta med boken, och kanske en filt, och sätta mig en stund på balkongen.

Igår jobbade jag på kontoret. Trött som attan var jag, hade varit vaken för sent i torsdags. När jag sitter och jobbar (och gäspar..) så kommer vår AO-chef och ger mig beröm. Och tänk vad lite som behövs! Visserligen var jag ju fortfarande trött, men jag blev på så bra humör och glad för de orden! Så resten av dagen kände jag mig så himla bra!

På kvällen hemma började jag kolla på Förhöret på Viaplay. Den är så där, inte riktigt så bra som jag hade trott, trots bra skådisar. Och så kollade jag på Skavlan, och blev så överraskad över att Leif G W Persson var så kul! Jag har bara sett honom som rätt butter tidigare, men igår skrattade jag flera gånger. Han var ju skitrolig!

Nej, nu har jag inte tid med er längre, nu vill jag ut på balkongen! Ha en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s