Test

Jaha, nu har jag precis gjort ett Covid-test. Jag mår alldeles utmärkt, tackar som frågar, men har träffat en som är smittad. Det visste så klart inte personen när vi träffades, men strax efter fick hen lätta förkylningssymtom. Så ingen fara där heller! Men när hens test visade sig vara positivt så var det ju bara att isolera mig här hemma och beställa hem ett test. Och det levererades nyss, och nu ska det strax hämtas igen.

Jag hoppas VERKLIGEN att det inte är positivt! Jag har inte tid eller lust att isolera mig hemma i 2 veckor! (Eller är det t.o.m. längre tid?? Måste i så kolla upp det, om det är positivt.) Bland annat så har jag ju min kurs på torsdag, och den här veckan är det på plats i skolan och inte on line. Men, men, bara att avvakta och se vad svaret är. Och så klart rätta sig efter det…

Vilket väder vi har! Igår satt jag flera timmar på balkongen. Varmt och skönt! Först fikade jag och satt och varvade läsning med att spela Quizkampen med Systeryster. Framåt eftermiddagen hämtade jag ett litet glas iskallt vitt vin och en skål jordnötsbågar. Mmmm, det kändes så lyxigt och lite ”busigt” att ta ett glas vin i min ensamhet!

Så fort mitt test blivit hämtat så ska jag sätta mig på balkongen idag igen. Det känns extra härligt nu, för att jag trott att det var slut på det för den här säsongen!

Ha en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s