Andnöd

Idag jobbar jag till 17.30. 18.10 börjar gympa passet, och Friskis är 5, tror jag, stationer bort. Så jag får lite brådis för att hinna!

Alltså tänkte jag vara lite smart, så på lunchen bytte jag om till träningskläder, så att jag bara kan sticka direkt när jag slutar.

Träningskläder, det innebär ju även sportbh… Och det är ju, som i alla fall ni kvinnor säkert vet, en stadig sak. Så den sitter som ett järnband runt bröstkorgen! Mindre bekväm, men i min ålder helt nödvändig vid minsta tillstymmelse till träning eller rörelse. För annars riskerar man att få en dask i ansiktet och sen på magen….

2 reaktioner på ”Andnöd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s