Utsläppt!

Jag har ju inte vågat kliva utanför dörren den här helgen, efter att jag fick veta om att jag träffat en med Covid. Och svaret på mitt test kom ju sent på söndagskvällen så då var det ju inte så lockade att gå nånstans.

Men efter jobbet igår så knatade jag glatt upp till centrum! Kändes så befriande att våga mig ut bland folk!! Jag var både på apoteket och i mataffären. Vem kunde tro att jag skulle bli så till mig över nåt sånt??!

Sen hem och kollade på Bad skin clinic på TV. Älskar det, och Dr Pimplepopper!

Idag fick jag syn på nåt i kylskåpet.. När jag har rädisor så brukar jag ha dem i en skål med vatten i kylen. Då håller de jättelänge!

Tydligen kan de även, ja typ gro…

Jag kanske skulle plantera den? Den har ju vackra, gröna blad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s