Den besvikelsen

Igår efter jobbet knatade jag till thaisalongen och fick 1 timmes massage. Så himla skönt! Blev knådad, tryckt och klämd på över hela kroppen.

Sen hem och slängde mig i soffan. På med TV:n och lyckan var fulländad; 2 avsnitt av Dr Pimple popper efter varandra!!

Meh, vilken besvikelse! De var inspelade under pandemin, så hon hade bara videosamtal med sina patienter!

Inte en enda klämma ut saker!

Inte en enda operation!

Så tråkigt!

Idag och imorgon ska jag jobba på kontoret, och inte hemma. Och eftersom jag ska på min kurs efter jobbet tar jag inte bilen, för vid skolan finns inga p-platser. Men jag har visst glömt bort hur det är att jobba från kontoret… Eller i alla fall när jag behöver gå upp för att hinna. Vet inte hur jag tänkte när jag ställde klockan igår. 6.30 tyckte jag tydligen skulle vara bra att vakna. Det är bara det att jag behöver gå hemifrån senast 6.45 om jag ska vara på jobbet 7.45…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s