Vi vann!!!🏆

IgĂ„r var det en stor och prestigefylld tĂ€vling pĂ„ jobbet. Och vĂ„r avdelning vann!!! SĂ„ coolt! Och idag fĂ„r vi veta vilket team som vann en tĂ€vling i tĂ€vlingen. Och nĂ€r jag slutade igĂ„r sĂ„ lĂ„g mitt team VÄLDIGT bra till…

Att jobba pÄ kontoret och sitta bredvid Bossen innebÀr en del skratt. Vi har en hel del nya som jobbar första veckan efter utbildningen nu. Och sjÀlvklart behöver de en hel del hjÀlp sÄ hÀr i början. Och Julia, som var support, hade fullt upp. Hon behövde dessutom fixa en del med tÀvlingen som pÄgick sÄ det var svÄrt att hinna allt. SÄ med Bossens goda minne, hoppade jag in som support sÄ att hon fick ta tag i de tÀvlingsrelaterde sakerna.

NĂ€r det gĂ„tt en stund och ingen plötsligt kom med frĂ„gor eller behövde nĂ„n hjĂ€lp undrade jag om mitt rykte föregĂ„tt mig. -Ja, en halv dag av utbildningen handlar om dig, svarade Bossen gravallvarligt. 😂 Jaha, ja men dĂ„ sĂ„!

Vi var 6 stycken ur mitt team plus Bossen pÄ kontoret igÄr. SÄ Bossen bjöd pÄ lunch. SÄ trevligt att sitta tillsammans och Àta gott och babbla med de nÀrmsta kollegorna! Det hÀnder ju nÀstan aldrig att vi kan gÄ samtidigt, och dessutom Àta gott pÄ en annan restaurang Àn husets lunchrestaurang.

Idag ska jag vara support hela dagen. Vi fĂ„r hoppas att de vĂ„gar komma med sina frĂ„gor… Men sanningen att sĂ€ga sĂ„ kom en hel del till mig sen igĂ„r oxĂ„!

Fredag och jag har weekendvÀskan med mig! Efter jobbet nÀr det av till Anitas brygga! Mysigt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s