Socialt överstimulerad

Jösses vad jag blir trött nu de dagar jag jobbar på kontoret! Helt slut när jag går hem! Och så ska jag träna igen, oxå…. Jag har ju varit .. hmm, ja man kan nog kalla det dålig på att träna själv hemma under pandemin. Plankan några gånger, armhävningar och sit ups en period och nån enstaka gång nåt mer. Så det är minst sagt tufft att komma igpng igen.

Idag hade Maria och jag bokat ett core flex-pass. Vi trodde, i vår enfald, att det skulle vara ett ganska lugnt pass. Core har jag varit på för flera år sen. Och det var inte så jobbigt, tuff magträning, visst, men inte skitjobbigt. Och flex, det är ju stretch, så hur jobbigt kan det va??

Ha! Det var SKITJOBBIGT!! Typ som ett tufft, styrke, yogapass. Med högt tempo! Maria och jag låg mellan varven som strandade sälar på golvet.

Jag får nog vara glad om jag alls kan röra mig imorgon….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s