Hann inte

Jag hade bokat ett gympapass igår, men jag hann inte. Eller, om jag stressat järnet hade jag hunnit preciiiis. Men nä, ville inte stressa så, och dessutom med den träningsvärk jag hade (och har!) så var jag inte allt för ledsen att missa att träna igår. Maria var duktig, dock. Hon körde igår oxå!

Jag vaknar med lika mycket träningsvärk idag som jag somnade med igår Alltså, rumpan och ländryggen?! Herre jösses, jag tyckte inte ens att vi körde rumpa nåt direkt, men det måste vi ha gjort. För det känner jag nu, om inte annat.

Jaha, sluttjatat om min arma kropp, eller snarare värk. Jag gjorde inte 2 knop när jag kom hem igår. Låg i soffan och kollade på TV bara. Har inte hittat nån ny serie än, men kollade på husfruarna i Atlanta och lite annat högkvalitativt! 😉

Idag ska jag jobba hemifrån. Vi ska varva hemarbete och kontoret nu oktober ut. Sen blir det kontoret på heltid året ut, så att vi lär känna de nya och får lära oss av varandra när man hör och ser hur andra jobbar. Kan nog behövas nu, och särskilt för de som börjat hos oss under pandemin. Sen får vi se, vi kommer nog kunna jobba hemifrån ibland igen sen. Det är ju det bästa av 2 världar om man kan göra både och! Och lite kul är det faktiskt att klä på sig ”riktiga” kläder igen, och inte enbart lufsa runt i myskläder 24/7. Och att träffa kollegorna, inte minst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s