Slapparkväll

Efter jobbet var jag inte lika effektiv, direkt. Slog mig ner i en soffhörna med en bok och satt/halvlåg och läste ett bra tag. Mysigt! Sen blev det TV, Husfruarna i Atlanta, Million Dollar Listing och senare Helsingörs morden. Danska serier är ofta himla bra!

M ringde och vi babblade i en timme eller nåt. Hon sitter hemma med foten i högläge och har inte bara en jättesko utan en hel pjäxa på foten. Hon har opererat foten, hon pronerade (tror jag det heter) och har fått nån skruv i nåt ben för att räta upp foten och belasta rätt. Och förhoppningsvis slippa ha så ont sen. Nu är det en vecka sen, och hon har inte så ont som direkt efter operationen. Så det går åt rätt håll! Vi bestämde att vi ska ses nåt i helgen! Mysigt!

Igår lärde jag mig något nytt på jobbet! Ibland behöver vi leta rätt på mejl från kunder i vårt system. Det kan dels vara för att vi inte hunnit besvara det än, och kunden ringer och frågar om det de bifogat kommit till oss, eller att vi behöver se vad vi lovat någon kund. Och hur jag än sökte så kunde jag inte hitta ett mejl från en kund. Och kunden mejlade till slut från sig direkt till mig så bevisligen hade det ju kommit mejl från kunden till vårt system. Jag chattade med Bossen och sa att det måste vara något knas på vårt mejlhanteringssystem. Men se, han kunde lära mig ett annat sätt att söka på och då kunde vi hitta mejlet! Äntligen fick jag nytta av Bossen! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s